Aggiez.nl
Image default
Relatie

Zo beleeft u dé perfecte trouwdag op het water!

Wilt u een unieke, onvergetelijke en perfecte trouwdag op het water organiseren? Dat is een heel gaaf idee, maar er komen ook zeker wat dingen bij kijken waar u rekening mee moet houden. Wij geven u daarom de drie beste tips.

 

Kies een erkende en unieke trouwlocatie

Zorg er als eerste voor dat het een erkende trouwlocatie is. Dit betekent dat de trouwambtenaar langs mag komen, waardoor u de hele dag uw bruiloft op dezelfde locatie kan vieren. Daarnaast is het ook zeker leuk om een unieke locatie te kiezen, zodat het een onvergetelijke dag wordt. Hiervoor is een huwelijksboot zeker een aanrader. De locatie op het water zal zorgen voor ontspanning en vrijheid, waardoor iedereen zichzelf kan zijn. Ook is het uitzicht afwisselend, wat het heel anders dan een trouwlocatie aan de wal maakt. De gasten kunnen zowel buiten als binnen zitten, net wat ze willen. Op de partyboot is er onder andere een invalidentoilet- en lift, muziek, een dansvloer, eigen keuken, gezellige bar, verwarming, microfoon en stroom aanwezig. Vaak kunnen er zo’n 185 personen mee op een partyboot, wat voldoende is voor een hele dag.

 

Bekijk de vele mogelijkheden

Bij het huren van een huwelijksboot zijn er veel mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Alle wensen en behoeften zijn bespreekbaar, zodat uw droom waargemaakt kan worden. Zo kunt u zelf het vertrek- en aankomstpunt bepalen, maar ook hoelang u wilt varen en welke route. Daarnaast worden er diverse arrangementen aangeboden, van simpel tot luxe. U kunt hierbij vaak kiezen uit meerdere lunches, diners, desserts, BBQ’s, borrels, drankjes en bruidstaarten. Dit kan volledig zelf samengesteld worden. Verder is het mogelijk om een DJ, dansers of een bandje te regelen. Er kan een speech gehouden, een presentatie of concert gegeven worden. Het bruidspaar kan ook romantisch een bezoek nemen aan de kapitein, waarbij ze een stukje kunnen sturen. Het interieur kan zelf gekozen worden, bijvoorbeeld met ballonnen en slingers in meerdere kleuren en statafels. Daarnaast zijn er vaak meerdere boten waaruit gekozen kan worden, afhankelijk van uw wensen, het aantal gasten en het budget. Er kan zelfs een sloep geregeld worden, waar prachtige foto’s op gemaakt kunnen worden of vanwaar de fotograaf fotoreportages van het bruidspaar en de groep op het schip kan maken.

 

Kies een romantische boottocht

Kies als laatste ook echt een romantische boottocht, dit kan niet ontbreken. U mag een route kiezen, maar kan ook zelf een route aangeven die vervolgens gevaren wordt. Een mooie route is bijvoorbeeld het Groene Hart, waarbij het bruidspaar opgehaald kan worden met de sloep en er vervolgens een fotosessie op de gewenste locatie plaats kan vinden. Maar er zijn natuurlijk veel meer mooie routes, zoals een rondvaart door Amsterdam, Rotterdam, Zuid- of Noord-Holland of de Ringvaart van het Haarlemmermeer. Tijdens de boottocht zal er gastvrij en vriendelijk personeel aanwezig zijn, die alles regelen. U hoeft zich daar dus ook zeker geen zorgen om te maken. Een tussenstop is eventueel ook mogelijk, bijvoorbeeld in Vogelpark Avifauna waar vervolgens foto’s gemaakt kunnen worden met de mooie vogels. Al met al is alles mogelijk voor een fantastische bruiloft op het water.

https://varendfeesten.nl/trouwen-op-het-water/