Aggiez.nl
Image default
Relatie

Met de relatietherapie in Vaassen wordt je relatie hersteld

De succesvolle relatietherapie in Vaassen heeft als doel om relaties te redden die op het randje staan om niet meer door te gaan. Het is een veelvoorkomend probleem binnen een relatie dat dit op een gegeven moment niet meer goed werkt en dat een van beiden er geen zin meer in heeft en de stekker er het liefste uit wil trekken, maar het kan ook zijn dat jullie beide dit gevoel hebben. Misschien hebben jullie al een tijdje afstand van elkaar genomen, maar willen jullie elkaar toch nog een kans geven en tijdens de relatietherapie in Vaassen erachter komen wat ervoor nodig is om dit nog een kans te geven en de relatie eventueel nog te redden.

 

De waarheid

Misschien kom je  er tijdens de relatietherapie in Vaassen wel achter dat de beslissing om met elkaar te stoppen wel beter is, maar dan heb je het in ieder geval jog wel een keer geprobeerd. De relatietherapie in Vaassen is ervoor bedoeld om te kijken naar alle mogelijkheden die er nog bestaan binnen de relatie die jullie met elkaar hebben. De relatietherapie in Vaassen is er niet direct  voor bedoeld om een liefdes relatie te herstellen, maar is er ook voor bedoeld om bijvoorbeeld een relatie die bestaat uit een vriendschappelijke basis niet ten onder te laten gaan, maar er samen uit te komen.

 

Een professionele therapeut

De therapeut die werkzaam is bij de relatietherapie in Vaassen heeft diverse technieken geleerd tijdens een studie aan voor psychologie en weet goed wat er voor nodig is om relaties weer te herstellen. Het gaat er vaak om dat men elkaar goed begrijpt. Misschien denk jij wel heel anders over een persoon dan hoe hij of zijn dit bedoelt. Als je niet goed weet wat er in het hoofd van de ander omgaat, is het ook niet altijd even makkelijk om je in de ander te verplaatsen en kan het zijn dat je juist het echte stuk aan connectie mist.