Aggiez.nl
Image default
Electronica en Computers

Koop de juiste beveiligingscamera

Beveiligingscamera’s voor thuis zijn de beste manier om de veiligheid van uw huis, familie en eigendommen te verhogen. Deze beveiligingscamera’s voor thuis bieden vele voordelen en krijgen steeds meer de voorkeur van de klanten. Met hun hulp kunt u het internet gebruiken om uw huis op afstand te bewaken wanneer u op het werk bent, uw vrienden bezoekt of van uw vakantie geniet; ze maken het ook mogelijk beelden door te sturen naar de politie, om hulp te krijgen.

Om volledig beschermd te zijn, hebt u binnen- en buitenbewaking nodig. Bij het plaatsen van buitencamera’s, moet u de beste locaties te vinden, zodat het verkrijgen van de breedste uitzicht dat zal helpen uw bewakingscamera systeem perfect werken. Met deze camera’s kunt u een blik werpen op de voordeur (en zien wie er aanbelt), op de achtertuin en het zwembad (om uw kinderen in de gaten te houden), of op elk deel van uw eigendom dat u als kwetsbaar beschouwt. Wat de beveiligingscamera’s binnen betreft, is het raadzaam er één op elke verdieping van uw huis te plaatsen. Op die manier worden alle kamers en locaties zorgvuldig in de gaten gehouden. Het is ook van groot belang ze te plaatsen in de “drukbezochte” zones van uw huis en in de kamers waar u de meeste waardevolle voorwerpen bewaart.

Keuzes voor thuisbeveiligingscamera’s

Tegenwoordig biedt de geavanceerde technologie u de mogelijkheid om te kiezen tussen bedrade of draadloze beveiligingscamera’s, zwart-wit of kleuren beveiligingscamera’s. Zo weet u welke functies uw bewakingscamera’s hebben en kunt u uw huis bewakingssysteem aan al uw veiligheidsbehoeften laten voldoen.
De draadloze beveiligingscamera’s zijn zeer populair omdat ze

  • niet de aandacht vestigen op de draden
  • kosteneffectief zijn
  • gemakkelijk kunnen worden geplaatst waar u maar wilt
  • transporteerbaar zijn (kunnen worden verplaatst van de ene kamer naar de andere of van uw oude huis naar uw nieuwe)
  • zijn in staat om signalen door vloeren en muren te zenden 
  • kunnen snel beelden overbrengen naar uw PC, TV of videorecorder

Miniatuurmodellen van de draadloze camera’s hebben nog een groot voordeel: ze kunnen in allerlei voorwerpen worden verborgen: een teddybeer, een vaas, een boek of zelfs in een speldeprik in de muur. Hard-wired beveiligingscamera’s kunnen de ideale keuze zijn wanneer u in uw huis een aantal locaties heeft die constant in de gaten gehouden moeten worden. Ze kunnen rechtstreeks verbinding maken met al uw apparaten om u de informatie te sturen die u nodig hebt.

Voor- en nadelen van beveiligingscamera’s voor thuis

Zwart-wit beveiligingscamera’s zijn het beste voor bewaking bij weinig licht; maar met behulp van een kleurenbeveiligingscamera kunt u de personen beter identificeren (aan de kleur van hun kleding) en de activiteiten die ze uitvoeren. Als u een hoge resolutie foto kunt krijgen met het gezicht van de inbreker die zojuist uw huis heeft beroofd, met de kleur van zijn kleding en u heeft ook een opname met zijn activiteit in uw huis, dan kunt u die gebruiken als bewijs in de rechtbank. U heeft dus vele redenen om te besluiten beveiligingscamera’s aan te schaffen om uw huis en gezin te beschermen.

 

https://www.securitythuis.nl/