Aggiez.nl
Image default
Eten en drinken

Koop uw insecten bij deze ervaren insecten kwekerij

Wist u dat insecten tegenwoordig zowel voor dierenvoeding als voor menselijke consumptie worden gebruikt? Het eten van insecten wordt steeds populairder en daardoor neemt de vraag toe. Bij insecten kwekerij De Sprinkplank zijn ze al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het kweken van insecten. Ze zijn begonnen met de kweek van huiskrekels en sprinkhanen, maar verkopen tegenwoordig ook meelwormen. Door hun jarenlange ervaring en expertise op dit gebied weten ze welke eisen er gesteld worden om menselijke voeding te produceren. Doordat ze ook insecten voor dierenvoeding produceren, worden de feed en food tak van dit bedrijf goed gescheiden gehouden. Daarnaast staan ze aangemeld bij de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) als levensmiddelenbedrijf en voldoen ze aan de door hun gestelde eisen om voeding te produceren.   

Hoogwaardige kwaliteit insecten voor menselijke consumptie

De insecten die bij deze kwekerij voor humane consumptie worden gekweekt, worden opgeslagen in een diepvries. Daarnaast wordt er tijdens de kweek gebruikgemaakt van een shockvriezer. De insecten voor menselijke consumptie worden bevroren verkocht, waardoor ze tot twaalf maanden goed blijven. Bij De Sprinkplank gaan ze zorgvuldig en volgens de vastgestelde eisen te werk, waardoor u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Bij deze specialist weet u altijd waar u aan toe bent!

Neem contact op voor meer informatie en het plaatsen van een bestelling

Wilt u een bestelling plaatsen bij deze insecten kwekerij? Of u nu insecten wilt voor diervoeding of voor menselijk gebruik, deze professionals helpen u graag verder. De prijzen van de insecten verschillen per bestelling en zijn op aanvraag. Wilt u hier meer informatie of wilt u direct een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met de medewerkers van De Sprinkplank via de contactgegevens op hun website. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voorzien u indien gewenst van deskundig advies.

https://sprinkplank.nl/