Aggiez.nl
Image default
Sport

Supplementen die voor jou werken

Supplementen die altijd werken

Er zijn een aantal supplementen die altijd werken. Ongeacht wat je huidige doel is met trainen. Twee van deze supplementen gaan we hier verder bespreken. Beide supplementen hebben een positief effect op jouw trainingsresultaten, jouw lichaam en jouw energie niveau of je nou aan het (clean) bulken bent of aan het afvallen. In beide situaties komen deze supplementen van pas, maar over welke supplementen hebben we het? We hebben het over Pre Workout en over Eiwitten. Hieronder lichten we beide sportvoeding supplementen uit.

Pre workout en zijn werking

Pre Workout geeft je lichaam en je geest een goede energieboost om elke training het maximale eruit te halen. Je krijgt zin om te trainen, omdat de spieren en geest geprikkeld worden. Dit resulteert in een goede krachttoename in de gym. Je kan meer bereiken en je durft meer aan. Tijdens het afvallen zit je ook in een calorietekort wat resulteert in een laag energieniveau. Dan is een Pre-Workout ook een extra goede optie! Bij Off-Limit verkopen wij P3 Pre Workout. Dit zijn enkele voordelen van onze Pre-Workout.

  • Krachttoename
  • Energietoename
  • Meer focus en doelgerichtheid
  • Sneller herstel tussen de sets
  • Een langer uithoudingsvermogen
  • Grotere en hardere pomp
  • Meer motivatie

Het effect van eiwitpoeders

Wat voor sport je ook doet en wat jouw doel ook is. Iedereen heeft eiwitten nodig en wanneer je sport heb je nog extra eiwit nodig. Tijdens het trainen beschadig je namelijk het spierweefsel en dit dient weer gemaakt te worden. Dit wordt gemaakt door middel van eiwitten. Eiwitpoeder kopen heeft daarom veel voordelen. Naast dat eiwitten relatief snel worden opgenomen door het lichaam krijg je per dosering eiwitten van Off-Limit al snel 23-24 gram eiwitten binnen. Afhankelijk van welke smaak je kiest!

Meer ontdekken over de supplementen en coaching mogelijkheden van Off-Limit? Navigeer dan door naar de webshop van Off-Limit.

https://www.off-limit.nl/