Aggiez.nl
Image default
Onderwijs

The Square Mile: hét taleninstituut in Nederland

Doet u zaken met de VS, Australië, Nieuw-Zeeland, Groot-Brittannië of Ierland? Om ervoor te zorgen dat de mondelinge en schriftelijke communicatie met de buitenlandse partners zo vlot mogelijk verloopt, is een cursus zakelijk Engels voor uw medewerkers van harte aan te bevelen. Als uw mensen goed Engels spreken en als ze zich in emailberichten duidelijk en beleefd uitdrukken, zullen de contacten voortaan een stuk soepeler verlopen. Een taaltraining zorgt er aanvullend voor dat presentaties in het Engels krachtig en overtuigend gegeven worden en dat onderhandelen net zo efficiënt gaat als in het Nederlands. De taalopleidingen van taleninstituut The Square Mile zijn van hoog niveau. Geen enkele training is hetzelfde; ze worden toegespitst op de behoeften van de cursisten. Een opleiding zakelijk Engels, financieel Engels, technisch Engels: het is allemaal mogelijk bij The Square Mile.

Heeft u buitenlandse werknemers in dienst? Zij zullen zeker gebaat zijn bij een taaltraining Nederlands. De cursus kan in company of online worden gegeven, in een grote groep en individueel. Is er haast bij? Kiest u dan voor de spoedcursus. Spreekt het personeel al behoorlijk goed Nederlands? Een paar workshops zijn wellicht voldoende. Bij een training in de Nederlandse taal staan correct woordgebruik, duidelijk formuleren en de juiste toon vinden, centraal. De focus ligt zowel op spreken als op schrijven. De doelen verschillen per cursus. Bij het ene bedrijf is het belangrijk dat er heldere rapporten geschreven worden. Andere firma’s hebben behoefte aan mensen die in staat zijn face to face en via beeldbellen op een hoog niveau te communiceren.

Andere zakelijke taalcursussen die bij The Square Mile geven worden zijn: Duits, Frans, Spaans, Chinees, Russisch, Portugees en Italiaans. Italiano is een zogenoemde Romaanse taal. Heeft u interesse in een maatwerk training? Neem dan contact op.

https://www.thesquaremile.nl/