Aggiez.nl
Image default
Energie

Ure zonnepanelen

Een zonnepaneel is, zoals het woord zelf al zegt, een paneel dat ‘werkt’ op zon. In zo’n paneel zitten fotovoltaïsche cellen. Een deel van deze fotonen uit het zonlicht wordt hierdoor omgezet in elektriciteit. Het opvangen van deze zonne-energie valt onder een vorm van duurzame energie.

Hoe URE zonnepanelen worden gebruikt

Zonnepanelen worden gebruikt op huizen en panden van bedrijven. Ook zijn er zonnepaneel velden. Dit zijn velden waar heel veel zonnepanelen staan. Verder worden zonnepanelen ook gebruikt voor het opwekken van energie in de ruimtevaart.  Al deze zonnepanelen worden gemaakt door allerlei verschillende producenten. Eén van de bekendste producten is Ure zonnepanelen. Dit is een Taiwanees bedrijf dat is ontstaan door het samenvoegen van 3 verschillende producenten genaamd NSP, Solartech en GINTECH. Na het samenvoegen van de 3 bedrijven zijn ze het grootste zonnepanelen producent van Taiwan en hebben ze in de afgelopen tien jaar een grote bijdrage aan de groei van deze sector geleverd. Ze leveren zonnepanelen aan klanten over de hele wereld.

Voordelen van URE zonnepanelen

De Ure zonnepanelen staan bekend om de hoge kwaliteit die ze leveren. Daarom staan ze bekend als en Tier 1 producent. Dit kan je terug zijn in een aantal voordelen (eigenschappen) van de panelen. Een aantal van deze eigenschappen zijn:

–       Ze hebben weinig energieverlies. Door hun specifieke technologie zorgen ze ervoor dat de zonnepanelen de meeste energie opvangen en daarna omzetten naar de maximale hoeveelheid elektriciteit

–       De panelen zijn erg sterk. Hierdoor kunnen ze wel tegen een stootje en hebben ze een lange levensduur. Daarom zijn ze ook geschikt voor landen waar extremer weer voor komt

–       Het uiterlijk van de URE zonnepanelen. De kleur van de panelen is uniform en dit zorgt ervoor dat als je een dak met veel panelen erop hebt het er strak uit ziet.

–       Je kunt de panelen solderen. Dit zorgt ervoor dat ze gemakkelijk zijn te installeren

–       Het is een groen bedrijf. Ze zijn constant bezig met het bedrijf groener maken en de hoeveelheid afval dat ze produceren verkleinen.

https://leposolar.nl