Aggiez.nl
Image default
Energie

Werken in Callcenter Nijmegen: een waar plezier!

We hebben het allemaal gekend toen we jong waren, de zoektocht naar een studentenbaan in de zomervakantie om onze uitgaven te kunnen bekostigen. Liefst van al hadden we dan ook nog een goed betaalde studentenbaan. De ene ging werken bij een slager, de andere kluste bij in de frituur en nog een ander ging als poetsvrouw aan de slag. Aan een job in een callcenter zou je niet meteen denken als jobstudent. Wel een goed betaalde studentenbaan in Nijmegen is nochtans werken in het callcenter daar!

 

Callcenter Dukenburg BespaarUni

 

In het callcenter van BespaarUni kan je zowel een parttimebaan, fulltimebaan als een goed betaalde studentenbaan krijgen. Wat er van je verwacht wordt is het volgende: veel mensen betalen tegenwoordig te veel aan energiekosten. Bij BespaarUni willen ze dit niet meer en gaan ze mensen opbellen om hen te bevragen naar hun energiekosten. Ze willen mensen overtuigen om over te stappen naar een goedkopere energieleverancier waardoor ze jaarlijks tot honderden euro’s kunnen besparen. De werkkrachten in het callcenter staan dus in voor het afsluiten van nieuwe contracten met energieleveranciers. Wanneer je hierin slaagt en je sluit een nieuw contract af, dan wordt je hier rijkelijk voor beloond met extra’s en bonussen. Bovendien krijg je ook nog eens een royaal uurloon betaald en ding je op het einde van de maand mee naar een van de fantastische prijzen die ze uitreiken aan hun best presterende werknemers van de maand.

 

Callcenter Werk in Nijmegen

 

Je hoeft je geen zorgen te maken, ook wanneer je niet op zoek bent naar een studentenbaan kan je gaan werken in Nijmegen. Er zijn immers tal van vacatures, heel uiteenlopend, beschikbaar. Zo zijn er vacatures voor een beleidsadviseur maar evengoed voor een stedenbouwkundige of een applicatiebeheerder. Zowel jong als oud krijgt er de kans om zicht te bewijzen!

 

Waarom werken in Callcenter Nijmegen

 

Werken in Nijmegen wordt meestal als zeer positief ervaren. De gemeente is in de eerste plaats heel sociaal en hecht enorm veel belang aan zijn volk. Alle inwoners en personeel kunnen gehoord worden en iedereen mag zijn inbreng doen. Er wordt open gecommuniceerd en wanneer je voor de gemeente werkt wordt je in dienst van de burgers gesteld. Dit wordt in Nijmegen als zeer belangrijk ervaren waardoor je er als personeel kan genieten van voldoende groeikansen, vrijheid en zelfstandigheid. Er wordt respectvol met elkaar om gegaan en elke job wordt er gewaardeerd!

 

 


Kom je werken in ons Callcenter in Nijmegen?

 

Wij bieden: 

Een goed salaris met bonussen voor elk verkocht contract. 
Doorgroeimogelijkheden 
Flexibiliteit, geef wekelijks zelf je planning door! 
Persoonlijke ontwikkeling. 
Training en coaching. 
Een informele werksfeer met veel gezelligheid. 
Vele leuke & gedreven collega’s. 
Gratis koffie, thee, chocolademelk en soep tijdens het werk.

 

Wij zoeken: 

Een goede motivatie en doorzettingsvermogen 
Sociaal 
Vlotte babbel 
Klantvriendelijkheid 
Flexibele instelling 
Beheersing van de Nederlandse taal 
Communicatief sterk 
Een commerciële instelling 
Iemand met ervaring in de horeca, winkel, callcenter of anders? 
Iemand zonder ervaring? (Geen probleem, wij leren je alle gesprek en verkooptechnieken) 
Je bent minimaal 16 jaar. 
Deze baan kan worden ingevuld als studentenbaan, maar ook als vaste baan of bijbaan. Je bepaalt zelf je werkdagen, wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 21:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 

Reageer nu en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Of laat ons gelijk je telefoonstem horen en bel naar 0644228125 

Bezoek onze website www.bespaaruni.nl 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Stage 

Salaris: €10,00 tot €15,00 /uur

 

https://123vergelijkers.nl