Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

De herfst in aangebroken, tijd voor de versnipperaar

De is weer zover, de herfst. Het weer wordt slechter, het wordt weer eerder donker en de blaadjes vallen massaal van de bomen af. Belangrijk is dat de tuin weer eens onder handen wordt genomen. Zo wordt de tuin klaar gemaakt voor de winter en bloeit alles weer uit in de lente. Afval wat van bomen af komt kan gemakkelijk in de versnipperaar klein gemaakt worden. Van takken tot aan boomstammen kunnen in kleine resten versnippert worden. Dit kan je weer voor decoratie gebruiken. Hieronder lees je meer over de nieuwe versnipperaar TH80 van Donat van der Horst.

Versnipper je tuinafval met de versnipperaar TH80

De versnipperaar TH80 is sinds kort in het assortiment. De versnipperaar is extra scherp en krachtig. De TH80 heeft een grote invoertrechter, waardoor de kans op ongevallen verminderd worden. De versnipperaar heeft een hoge uitworp, zo wordt het versnipperde hout direct in een bak verzamelt. De nieuwe versnipperaar is kostenbesparend, dit komt door de twee extra geharde messen die ook nog tweezijdig gebruikt kunnen worden. Zo kan je langer met een paar messen doen. De kans op terug springend hout wordt voorkomen door het veiligheidsgordijn in de invoertrechter. De messen zijn makkelijk toegankelijk voor verschillende onderhoudswerkzaamheden Dit scheelt je natuurlijk weer tijd. De versnipperaar kan door de drie luchtbanden, waarvan een zwenkwiel, makkelijk verplaatst worden. Ook kan de TH80 aan een zitmaaier gekoppeld worden. Zo wordt het opknappen van de tuin heel gemakkelijk gemaakt.

De TH80 is veilig, betrouwbaar en heeft een hoge capaciteit

De versnipperaar TH80 biedt talloze mogelijkheden. Dit maakt dit apparaat aantrekkelijk voor gebruik in de tuin. Wil je dit zelf uitproberen of ben je benieuwd naar nog meer mogelijkheden van deze versnipperaar? Neem dan snel contact met ons op. En wie weet ligt jouw tuin er weer helemaal netjes bij met de versnipperaar TH80

https://www.donatvanderhorst.nl