Aggiez.nl
Image default
Cadeau

Verzilverde Disney baby spullen voor de kleine

Disney baby spullen kopen is altijd een succes, als kraamcadeau of om de babykamer op te leuken. Bij Zilverdraakje zijn er veel Disney baby spullen die je hart doen smelten. Vele daarvan zijn verzilverd, waardoor je ze lang kunt bewaren en ze echt een belangrijke herinnering vormen van de babytijd. Je kunt bijvoorbeeld verzilverde Disney-koetsjes kopen om als tandendoosje of haarlokdoosje te gebruiken, om voor altijd te bewaren!

Een kraamcadeau kopen bij Zilverdraakje

Een kraamcadeau kopen bij Zilverdraakje is meer dan alleen verzilverde Disney baby spullen: er is echt voor iedereen iets naar zijn of haar smaak. Op de website kun je via het keuzemenu goed sorteren tussen Disney-artikelen en cadeaus voor moeders, vaders, oma’s of opa’s. Ook zijn er de verschillende categorieën voor wie een cadeautje zoekt voor iemand die net bekend heeft gemaakt dat ze zwanger is, of een cadeau om mee te nemen op kraambezoek. Tegenwoordig worden er steeds vaker babyshowers gegeven: ook daarvoor zit je bij Zilverdraakje natuurlijk goed.

Schattige Disney baby spullen

Hoe schattig is de kleine Dombo met zijn enorme oren? Of Bambi en zijn beste vriendje Stampertje? Je kunt zoeken op jouw favoriete Disney-figuur en daarop het assortiment van Zilverdraakje sorteren. Van elk figuur zijn er heel veel Disney baby spullen: denk aan fotolijstjes, koffiemokken, beeldjes en knuffels. Een populair item is bijvoorbeeld ook de groeimeter met jouw favoriete Disney-figuur erop. Wat een onwerkelijk idee dat dat kleine baby’tje straks zo zal groeien! Dat zijn precies de dingen die moeders en vaders graag bijhouden van hun pasgeboren baby’s, want voor je het weet zijn ze alweer groot!

De eerste foto’s bewaren in een fotoalbum

Ook fotoalbums zijn altijd favoriet. Wie wil niet de eerste foto’s van zijn of haar kindje bewaren, want die zul je voor de rest van je leven blijven bekijken, opnieuw en opnieuw. Ga je naar de website van Zilverdraakje om een kraamcadeau te kopen, kies dan dus bijvoorbeeld voor een Bambi groeimeter of een Bambi fotoalbum. Of neem een kijkje tussen de andere Disney baby spullen. Ook zie je in het menu de categorieën van nieuwe artikelen en de producten in de sale. Misschien vind je daar wat je zoekt?