Aggiez.nl
Image default
Auto's en Motoren

Waarom dual dashcams een ideale uitkomst zijn

Een dual dashcam is een extra paar ogen op de weg

Hoe beschermt u uzelf en uw wagen zowel op de weg als geparkeerd? Dat kan met een dual dashcam. Een dashcam biedt extra zekerheid en kan op veel momenten uitkomst bieden. Wilt u meer weten wat een dual dashcam exact voor u kan betekenen? Lees dan gauw verder, wij hebben alle voordelen van een dashcam op een rijtje gezet.

Opname bij beweging

Een dashcam filmt alles wat er gebeurt wanneer er beweging wordt geconstateerd. Dit betekent dus wanneer u aan het rijden bent, de camera aan staat. Ook wanneer uw auto op de parkeerplaats staat en er loopt iemand langs, dan wordt de camera automatisch geactiveerd. Hierdoor heeft u altijd een paar extra ogen die alles in de gaten houden. Dit kan bij vernieling of een ongeluk een hoop uitkomst bieden.

Voor en achter

Een dual dashcam heeft zowel camera aan de voor, als aan de achterkant van de auto. Dit geeft je als auto eigenaar en bestuurder extra zekerheid. Zo weet je direct wanneer en hoe jouw auto die deuk heeft opgelopen. Is uw auto bekrast? Dan heeft u bewijs wie het heeft gedaan en kunt u hiermee naar de politie stappen. Het is voor iedere auto sterk aan te bevelen, maar zeker wanneer uw auto u veel waard is. Het is een kleine investering, waar u uiteindelijk veel profijt van kunt hebben. Bescherm uw auto en uw veiligheid met een dual dashcam. Deze legt voor u alle bewegende momenten rondom de auto vast. Zo heeft u altijd een paar extra ogen om de auto heen!