Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

Geurfilterkast Horeca

 

Scherp geprijsde geurfilterkasten horeca met een hoge kwaliteit

Medtrading is gespecialiseerd in horeca-afzuiging en ventilatie. Dit bedrijf uit Gameren levert hoogwaardige installaties met een goede prijs-kwaliteitverhouding, zoals geurfilterkasten voor de horecabranche en -industrie. Als specialist in schone lucht heeft deze onderneming ervaring met alle soorten afzuiginstallaties en kunnen de adviseurs u een gedegen advies op maat geven. Ook een snelle levering van onderdelen en het onderhoud zijn bij Medtrading in goede handen.

Een groot aanbod in horeca-geurfilterkasten

Heeft u een horecagelegenheid en wilt u baklucht afzuigen, filteren en ontgeuren? Medtrading produceert geurfilterkasten horeca voor alle soorten toepassingen. Of u nu een geurfilterkast voor een kleine broodjeszaak of voor een horecagrootkeuken zoekt, voor een mobiele verkoopwagen of voor een barbecuerestaurant, dit bedrijf heeft beproefde geurfilterinstallaties die hun werk uitstekend doen. Voor Aziatische restaurants heeft Medtrading speciale systemen ontwikkeld met een filtersectie met een hoge kwaliteit en een energiezuinige ventilator. Dit luchtbehandelingsbedrijf kan ook het onderhoud verzorgen.

Geurfilterkasten en afzuigkappen voor de horeca

Naast geurfilterkasten levert Medtrading ook afzuigkappen in verschillende afmetingen, die de lucht zuiveren en schadelijke stoffen verwijderen. Deze afzuigkappen zijn gemaakt volgens de eisen die gelden in de horecabranche en kunnen worden voorzien van diverse soorten led- en tl-verlichting. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor wandafzuigkappen, die kunnen worden uitgebreid met een vetkraan en verlichting naar keuze. Ook een wandafzuigkap type doosmodel behoort tot de mogelijkheden. Ook zijn er roestvrijstalen horeca-eilandafzuigkappen voor een kookeiland. Condens tast de afzuigkappen niet aan en ze zijn gemakkelijk schoon te houden.

Bent u op zoek naar geurreductiesystemen voor de horeca? Medtrading levert geurfilterkasten voor de horeca die voldoen aan de Luka- en Eurovent-richtlijnen. Wilt u graag advies van deze specialist in afzuiginstallaties, neem dan contact op. Een adviseur staat u graag vrijblijvend te woord!

https://medtrading.nl/geurfilterkasten-horeca/