Aggiez.nl
Image default
Auto's en Motoren

Haal eenvoudig je scootertheorie met de hulp van Gelijk Geslaagd

Wil jij zo snel mogelijk kunnen rondrijden op je scooter of brommer? Dan moet je eerst nog even je scootertheorie halen. Wij kunnen je daarbij helpen zodat jij zo snel mogelijk je scooter theorie certificaat in de wacht kan slepen. Hoe we dat doen? Met onze tweedaagse scooter theoriecursus!

We leren je alles over verkeersinzicht en de verkeersregels. Natuurlijk komen ook de verkeersborden aan bod. De lesstof die wij behandelen en de vragen die je van ons krijgt zijn nagenoeg hetzelfde als bij het examen van het CBR. Door onze fijne aanpak is onze cursus geschikt voor iedereen. Dus ook als je de Nederlandse taal niet helemaal onder de knie hebt, je concentratie vrij kort is vanwege ADHD, je in de stress schiet van examens of je veel dingen verkeerd schrijft vanwege dyslexie. De enige eis om mee te mogen doen met onze theoriecursus is dat je minimaal 15,5 jaar oud bent. Wanneer je jonger bent mag je namelijk nog geen examen doen bij het CBR.

Les op zondag en maandag

De eerste dag van de cursus, op zondag, krijg je van ons alle theorie aangeleerd. De les duurt van 12.00 tot 18.00. Tussen het leren door geven wij je een lunch waar onder andere vers fruit en drinken bij zit. Op de tweede dag van de cursus, op maandag, herhalen we samen alle lesstof die we zondag hebben behandeld. Dit doen we tussen 07.00 en 09.00. Door deze herhaling zit alle theorie weer fris in je geheugen en ben je echt helemaal klaar om je examen te maken. Daarna gaan we dan ook meteen richting het CBR waar jij je scootertheorie examen kan gaan maken. Je bent nu zo goed voorbereid dat je er voor 100% klaar voor bent!

Totaal verzorgde cursus

Je kan onze cursus scooter theorie in Rijswijk, Leiden en Rotterdam volgen. Om deel te nemen aan de cursus hoef jij je alleen maar in te schrijven. Dat kan heel simpel via onze site. Je hoeft voor de cursus geen boeken te kopen, het cursusmateriaal dat wij gebruiken ligt op de cursusdag voor je klaar. Je lunch hoef je ook niet voor te bereiden, wij hebben een lunchpakket voor je. Lesstof voorbereiden van te voren is ook niet nodig, je leert alles van ons.

Wij stomen je helemaal klaar zodat jij makkelijk zal slagen voor het examen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/