Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

Lichtstraten in de winkelcentrum

Lichtstraten zijn een bekend gezicht geworden in de meeste winkelcentrums over heel Nederland. Uit onderzoek blijkt dat consumenten niet graag lang blijven winkelen in afgesloten winkelcentrums en bij de open winkelcentrums schrikt regen consumenten al snel af.

Je wilt dat consumenten ongeacht het weer blijven winkelen en zo het winkelcentrum tot een succes maken maar wat is het oplossing? Al jaren geleden werd de oplossing ontdekt namelijk het gebruik van lichtstraten. De lichtstraten bestaan uit glas en zo wordt het winkelcentrum niet afgesloten en kunnen de consumenten gewoon het licht buiten zien. Als het regent houdt het glas de druppels tegen en slecht onweer blijft buiten. Het is de beste oplossing en dit is de reden dat moderne winkelcentrums allemaal met lichtstraten worden gebouwd.

In Amerika wisten ze dit natuurlijk al lang al waar ze al lang gebruik maken van lichtstraten om consumenten aan het winkelen te houden. Dankzij de lichtstraten merken de consumenten niet eens dat ze binnen zitten omdat ze altijd de hemel kunnen zien. Ook het natuurlijk licht schijnt de hele dag door naar binnen. Wat wel een moderne trend is geworden is het gebruik van lichtstraten bij woningen wat we steeds vaker zien in Nederland.

Luminusdak.nl

Fakro.nl

Hmg-benelux-shop.com