Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

Molenschot Industriebouw is expert op het gebied van zakelijke bouwprojecten.

Het grote voordeel van zaken doen met Molenschot Industriebouw is de totale ontzorging. Iedere klant krijgt namelijk een totaalpakket als het om bedrijfspand bouwen gaat. De firma heeft een eigen architect en constructeur in dienst. Als u samenwerkt met Molenschot weet u zeker het bedrijfsruimte bouwen snel, professioneel en goedkoop gebeurt. Vanzelfsprekend heeft u 100% inspraak wat betreft vormgeving, materialen en kleuren. Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u vertellen wat uw gedachten, wensen en behoeften zijn. Het Molenschot-team zal vervolgens aan u voorleggen wat er allemaal mogelijk is. Gemaakte afspraken worden vervolgens in een plan vervat. Dat plan dient als leidraad tijdens het bouwproces. Overigens hoeft het niet perse om nieuwbouw te gaan. Een extra gebouw aan de huidige constructie? Het pand zoals dat nu gebruikt worden moderner maken aan de buiten- en binnenkant oftewel restylen? Molenschot regelt het voor u!

Bij industrieel bouwen moet steevast met de volgende zaken rekening worden gehouden en dit zijn dan ook punten die vooraf uitgebreid met de klant worden besproken:

  • de functionaliteit van de ruimte(s);
  • de afmetingen van het gebouw;
  • de verschillende materialen;
  • de structuur die aan het pand ten grondslag ligt;
  • de prijs van de verschillende onderdelen en de totaalprijs.

Wilt u meer weten over de manier van werken van Molenschot? Bent u benieuwd wanneer de Molenschot-medewerkers voor u aan de slag kunnen? U kunt een mail sturen naar info@molenschot.com of bellen met +32 (0)14 81 74 21. Vandaag nog een aanvraag indienen voor een offerte op maat? Dit is zeker mogelijk, klikt u hierop: https://www.molenschot.com/offerte-industriebouw-bedrijfsgebouw/.

Enkele recente, succesvolle projecten zijn: GSDV in Sint Pietersleeuw (België), Wils interieurbouw in Balen (België), Habru in Venlo en Emerald Eternal Green in Eindhoven. Voor meer van dit soort voorbeelden verwijzen we u naar de Molenschot site: https://www.molenschot.com/.

https://www.molenschot-industriebouw.nl