Aggiez.nl
Image default
Verbouwen

Vermeerder de waarde van uw woning met renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland

Een waardevermeerdering van uw woning, is dat iets waar u wel oren naar heeft? Dan zijn er verschillende maatregelen die u kunt nemen. U kunt bijvoorbeeld verduurzamingsmaatregelen nemen. Dat is sowieso verstandig. De regering wil dat alle woningen in Nederland over enkele jaren fors minder energie verbruiken en zelfs ‘van het gas af’ gaan. Dat betekent in veel gevallen dat de woning moet worden verwarmd met een warmtepomp of via een warmtenet. Dat vraagt om goede isolatie. Dit kunt u doen door renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland uit te laten voeren.

Waarom moet ik de kopgevel laten renoveren?

De kopgevel van uw huis vangt vaak veel wind. Hierdoor kan er dus makkelijk tocht en vocht uw woning binnendringen. Daardoor moet u harder stoken om uw huis comfortabel warm te krijgen. Laat u een renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland uitvoeren met Thermosteen dan zal dit de stookkosten aanzienlijk doen dalen. Deze steen bevat purschuim. Dit materiaal staat bekend om zijn isolerende werking. De warmte wordt daardoor beter in de woning vastgehouden. In de zomer werkt het juist andersom; de warmte van buiten dringt minder snel door in de woning waardoor deze langer koel blijft.

Laat u informeren over de kosten van kopgevelrenovatie

Als u renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland overweegt, kunt u contact opnemen met Isoklinker Nederland. Dit bedrijf, gevestigd in de buurt van Gouda, heeft jarenlange ervaring met het renoveren van gevels. U kunt via het contactformulier op de website of telefonisch een offerte aanvragen. Als u akkoord gaat met de opgegeven prijs dan wordt de renovatie in overleg met u als opdrachtgever ingepland. Tijdens de werkzaamheden hoeft u niet het huis uit. Na afronding profiteert u direct van alle voordelen. Als u eerst nog meer informatie wilt, bijvoorbeeld om te weten of uw woning geschikt is voor deze manier van renoveren, dan kunt u uw vragen uiteraard voorleggen aan Isoklinker Nederland.

https://www.thermosteen.nl/