Aggiez.nl
Image default
Verbouwen

Ontdek de diensten van dit professionele kitbedrijf in Zwijndrecht

Bij het verbouwen van uw woning verwacht u ook een goede afwerking. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij De Jager Kitwerken, hét kitbedrijf in Zwijndrecht. U bent bij hen verzekerd van een professionele afwerking. Dit doen zij ook onder de moeilijkste omstandigheden, bijvoorbeeld bij het vervangen van versleten en beschimmelde kitranden in de badkamer. Bij het plaatsen van nieuwe kitranden wordt kit gebruikt die tegen vocht en warmte kan. Zo blijven uw kitranden er de komende jaren goed uitzien. De kit blijf vrij van schimmels en scheurt niet bij hogere temperaturen, waardoor gebruik in de badkamer geen probleem is.

Ontvang gedegen advies van deze kitspecialisten

Het laten plaatsen van echt goede kitranden laat u over aan een ervaren kitbedrijf. Zo’n kitbedrijf is De Jager Kitwerken uit Zwijndrecht. Hier bent u verzekerd van goed vakwerk, en persoonlijk advies. Dit bestaat uit advies over de kitsoort die u het best kunt gebruiken, over kleuren en over de tegels die het best bij de kit passen. Uw mooie nieuwe badkamer blijft er zo prachtig uitzien. En dat zonder al te veel onderhoudswerkzaamheden. Dit komt ook doordat dit kitbedrijf altijd kit van de hoogste kwaliteit gebruikt. Deze kit blijft jarenlang kleurecht, is te allen tijde vrij van schimmels en blijft intact, dus er komen geen scheuren in, die onhygiënisch kunnen zijn na verloop van tijd.

Vraag om een vrijblijvende offerte

Gaat u uw woning verbouwen? Of wilt u iets laten doen aan die zwarte kitranden in de badkamer? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, dan kan dit gespecialiseerde kitbedrijf snel aan de slag. Natuurlijk ontvangt u eerst persoonlijk advies als u akkoord gaat met de offerte. Een belangrijk onderdeel hiervan is de kleurkeuze. Belangrijker nog dan het uiterlijk is de veiligheid. Deze is met schimmelvrije kitranden gegarandeerd. De kitranden blijven ook in de toekomst schimmelvrij.

 

https://www.dejagerkitwerken.nl/