Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

Voer probleemloos een CE keuring uit

Wat is het CE-keurmerk

De meeste producten die binnen de Europese Unie verhandelt worden, moeten aan bepaalde eisen voldoen. Goederen die aan deze vooropgestelde richtlijnen voldoen, krijgen het bekende CE-keurmerk. Het doel van deze markering is de veiligheid van de consument waarborgen en de vrije handel tussen de verschillende lidstaten bevorderen. Het aanvragen CE markering vraagt echter om een grondige kennis van de verschillende wetten en eisen. Professionele hulp is voor veel bedrijven dan ook geen overbodige luxe.

Professionele ondersteuning

Omdat het CE-keurmerk zo belangrijk is, biedt HMPA professionele ondersteuning tijdens de CE keuring aan. HMPA is namelijk een ervaren adviesbureau met de nodige kennis van zaken. Ze weten welke producten in aanmerking komen voor het keurmerk en waar ze juist aan moeten voldoen. Dankzij de hulp van HMPA voldoen uw producten aan alle richtlijnen en vormt het aanvragen CE markering dan ook geen enkel probleem.

Een duidelijke en efficiënte werkwijze

HMPA hanteert een duidelijke structuur om bedrijven door de CE keuring te begeleiden. Eerst en vooral onderzoeken ze welke richtlijnen uw producten moeten volgen. Vervolgens voeren ze een risicoanalyse uit en bekijken ze welke maatregelen u moet nemen om aan alle eisen te voldoen. Indien gewenst regelen ze tenslotte ook al het nodige papierwerk, zodat u zich nergens geen zorgen over hoeft te maken.

HMPA is dé expert in het CE-keurmerk

Voor professionele begeleiding tijdens het aanvragen van het CE-keurmerk moet u bij HMPA zijn. Ze zorgen er namelijk voor dat uw producten aan de nodige richtlijnen voldoen en de markering dan ook probleemloos ontvangen. Dankzij HMPA kan u uw producten dan ook op elk moment vrij verhandelen binnen de Europese Unie!

https://www.hmpa.nl/