Aggiez.nl
Image default
Vakantie

Wat te doen voordat u een auto huurt in Italië

Waar beginnen we als we het over Italië hebben? Een modern en kosmopolitisch land met een uitstekende levensstandaard, superieure gezondheid en onderwijs, talloze mogelijkheden met prachtige landschappen, een bruisend cultureel land, rijk aan cultuur, schoonheid en geschiedenis, contrasterend met de landschappen van bruisende steden en romantische landschappen. De redenen waarom miljoenen bezoekers besluiten om Italië elk jaar te bezoeken.

Italië staat bekend om zijn internationale merk in strategische sectoren zoals mode, automotive, marine, design en mechanica. Italiaanse stijl, innovatie, creativiteit en liefde voor traditie. Dit zijn allemaal belangrijke factoren voor het succes van het land. Huur een auto in Italië, kom en ontdek de buitengewone warmte en gastvrijheid van het Italiaanse volk.

Huur een auto in Italië en geniet van uw reis:

Autohuur in Italië biedt reizigers een grote flexibiliteit om het platteland te verkennen. Automobilisten kunnen genieten van een grote verscheidenheid aan excursies in landelijke gebieden, van meren en bergen tot aan de kust. Enkele van de meest populaire autoroutes zijn de Amalfikust van Napels naar Sorrento, de Stevio-pas in Zuid-Tirol, de uitlopers van Sabina bij Rome en de ruige landschappen van Sicilië. Dankzij onze goedkope huurauto’s in Italië vindt u op de website www.autoitaly.nl de ideale auto voor u. We hebben grote auto’s ontworpen voor familie-avonturen en meer compacte opties voor zakenreizen.

Rijden in Italië:

Italië heeft een reputatie van een moeilijk land te zijn om te rijden, de wegen zijn over het algemeen in goede staat en de autoverhuur in Italië is doorgaans goed voor het geld. De rijstijl kan agressiever zijn dan wat niet-Italianen gewend zijn. Alle snelwegen werken op een tolsysteem en de betaling wordt contant of met een creditcard bij de uitgang van de snelweg betaald.

Kinderen moeten in een aan hun leeftijd aangepast kinderzitje of kinderzitje zitten. Het moet altijd achterin het voertuig worden geplaatst, nooit op de voorstoel. De officiële snelheidslimieten zijn 50 km/u in stedelijke en residentiële gebieden, 90 km/u of 100 km/u op de eenbaanswegen, 100 km/u op de nationale snelwegen en 130 km/u op de autosnelwegen, de grote nationale snelwegen die de grote steden met elkaar verbinden.

De wettelijke rijleeftijd in Italië is 18 jaar, maar u moet uw rijbewijs voor ten minste een jaar hebben. De meeste autoverhuurbedrijven zullen u extra kosten in rekening brengen als u een jonge bestuurder onder de 25 jaar bent. Verzekeringsmaatschappijen stellen een maximale leeftijdsgrens voor autoverhuur in Italië. In het algemeen is de leeftijdsgrens 70 of 75 jaar, afhankelijk van de aanbieder.

https://www.autoitaly.nl/