Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

Biedt IT Lifecycle management de uitkomst voor uw bedrijf? Jazeker!

Hedendaagse bedrijven komen steeds vaker voor complexe IT-gerelateerde uitdagingen te staan. Voor deze problemen moeten natuurlijk passende oplossingen gevonden worden. U vraagt zich natuurlijk af wat er wordt bedoeld met “complexe IT-gerelateerde uitdagingen”. Om u een duidelijk beeld te geven van wat deze uitdagingen kunnen zijn hebben we in dit artikel een aantal veel voorkomende problemen voor u op een rijtje gezet. Ook de oplossing voor deze problemen komt uiteraard aan bod.

Uitbreiding van de organisatie

U kent het wel; de organisatie waarin u zich bevindt zit in een enorme groei. Uiteraard blijft het netwerk van systemen niet achter en ook deze wordt als maar groter. Zo groot dat de systeemstatus voor de IT-afdeling lastig bij te houden is. Ook het volgen van gebeurtenissen binnen de gehele organisatie wordt moeilijker als het netwerk zo ontzettend groeit en u hier verder niets aan doet.

Technische verschillen

Er kan natuurlijk verschil in de leeftijd van de hardware/software binnen uw organisatie. Voor verouderde systemen zijn vaak speciale tools en processen nodig om deze te kunnen beheren. Dit belemmert het gemak voor uw medewerkers.

Medewerkers te kort

Het systeemnetwerk groeit vaak sneller dan de groep medewerkers die zich hiermee bezighoudt. Dit resulteert in meer werk voor hetzelfde aantal medewerkers. Innovatie/technologische veranderingen worden hierdoor vrijwel onmogelijk. Zonde, er valt zoveel winst te behalen voor uw organisatie op het gebied van IT.

Kantoor

Systeembeheer zonder de bedrijfsvoering te verstoren

Het beheren van systemen zonder de bedrijfsvoering te verstoren is waar voor veel organisaties de IT-gerelateerde uitdaging ligt. U wilt als eigenaar de werknemers niet storen met updates en andere aanpassingen aan de apparatuur. Dit kan de productifiteit van de werknemers in de weg zitten. 

IT Lifecycle management is dé oplossing!

IT Lifecycle management kan de oplossing zijn voor uw bedrijf. Deze IT-dienst wordt door verschillende IT-partijen aangeboden, waaronder NEG IT Solutions. NEG IT Solutions biedt uitkomst voor de verschillende uitdagingen waar organisaties regelmatig mee te maken krijgen. Zij bieden een slimme online-omgeving genaamd PLUTO, deze online omgeving helpt bij allerlei verschillende IT zaken, zoals: inventarisatie, procurement, planning, uitrol, afvoer, rapportage en tevredenheidsmetingen. PLUTO zorgt ervoor dat het werk voor uw IT-medewerkers kan worden verricht met minimale inspanning en maximale efficiëntie. Ook geeft PLUTO inzage in status en voortgang van werkzaamheden. Alle stappen van een proces worden precies geregistreerd en alle processen zijn meetbaar en terug te zien in uitgebreide rapportages. 

Op deze manier komt uw organisatie nooit meer voor IT-gerelateerde ongemakken te zijn. Niet alleen worden deze problemen aangepakt/voorkomen, ook bespaart u een hoop kosten. Het IT-team heeft namelijk een stuk minder werk dankzij deze online omgeving die NEG IT Solutions biedt. Kortom, de ideale oplossing.