Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

Bizarre plastische chirurgie ingrepen

Plastische chirurgie wordt steeds populairder en er zijn steeds meer mensen die wel eens een cosmetische ingreep hebben laten doen. We vinden het in Nederland dus steeds gewoner, maar toch hoor je wel eens bizarre verhalen. Er bestaan hele vreemde ingrepen, die meestal ook niet in Nederland uitgevoerd worden. Hier zijn een aantal voorbeelden van bizarre ingrepen:

 

Een nep sixpack

In Turkije kun je een sixpack krijgen, zonder te hoeven sporten. Om dit voor elkaar te krijgen wordt het buikvet op bepaalde plekken weggezogen, door middel van liposuctie. Door het vet op bepaalde plekken te laten zitten, in de vorm van een sixpack, creëer je de illusie dat je een sixpack hebt.

 

Handlijnen aanpassen

Sommige mensen geloven dat je je toekomst kunt zien in de lijnen op je handen. Ben je niet blij met de toekomst die je handen je bieden? In Japan kun je dit oplossen door de lijnen op je handen te laten veranderen. Dit is natuurlijk bizar, want wie kijkt er ooit naar de lijnen op je handen?!

 

Assepoester tenen

Er zijn veel verschillende soorten voeten. Voor vrouwen die hoge hakken willen dragen is het het handigst als hun grote teen de langste teen is en de andere tenen aflopen van groot naar klein. Op deze manier past de voet het beste in de schoen, vandaar de naam ‘assepoester’. Vrouwen die geen gunstige tenen hebben, kunnen delen van hun ‘te lange’ tenen laten verwijderen. Dit is bizar, vooral wanneer je bedenkt dat het maanden duurt om te revalideren.

 

Botox voor pokerspelers

Bij het spelen van het spel poker is het belangrijk om geen emoties te tonen, je moet een ‘pokerface’ hebben. Dit maken sommige spelers zichzelf gemakkelijker door hun gezicht op een bepaalde manier te laten behandelen met botox, waardoor ze geen onbewuste gezichtsuitdrukkingen meer hebben!

 

Naast dit soort bizarre ingrepen zijn er natuurlijk ook heel veel ingrepen met een duidelijker nut, zoals bijvoorbeeld een medische reden. Dit is vaak het geval bij bijvoorbeeld een borstverkleining, kaakcorrectie of kincorrectie.