Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

De verschillende diensten van CBBS

Salarisverwerking moet nauwkeurig en op tijd gebeuren. Uw medewerkers zijn namelijk erg belangrijk in uw bedrijf, en u wilt daarom dat alles altijd accuraat gebeurt. Wij ondersteunen u daarom graag met uw salarisadministratie. Zo bespaart u tijd en heeft u geen omkijken meer naar uw loonadministratie. Onze salarisadministratie koppelt met diverse financiële en software pakketten voor projectadministratie. Zo heeft u snel en makkelijk inzicht in uw complete financiële administratie.

De verwerking van de salarissen gebeurt binnen 24 uur. Binnen één werkdag ontvangt u alle relevante output en salarisstroken. Standaard inbegrepen zijn salarisstroken, loonstaten en journaalposten. De jaaropgave van werknemers, loonkosten per uur (incl. werkgeverslasten) is gemakkelijk te vinden. We bieden loonadministratie op maat aan, zodat u zeker weet dat u goed ziet. U ontvangt optimale service tegen scherpe tarieven. Kwaliteit hoeft namelijk niet duur te zijn. Wij hanteren zeer scherpe vaste tarieven. Zo komt u niet tegen verassingen tegen.

CBBS levert naast salarisverwerking ook een breed pakket aan HR-diensten. Onze expertise op het gebied van HRM en arbeidsrecht zetten wij graag in ter ondersteuning van onze klanten. CBBS denkt met u mee en biedt naast de vertrouwde salarisservice en HR-software ook juridisch advies op het gebied van personeelsmanagement. Een totaalpakket voor ondernemers die kwalitatief en doeltreffend advies willen tegen een aantrekkelijke prijs.

Het liefst wilt u problemen voorkomen, in plaats van ze op te lossen. Zo bespaart u tijd en energie. Onze lijnen zijn kort. Mocht het nodig zijn dan zoeken wij de samenwerking met uw eigen HR adviseur. Zo bundelen wij de krachten en is snel duidelijk wat de feiten zijn. Heeft u behoefte aan praktische adviezen en een doelgerichte aanpak? Wij zetten ons in voor een gezonde financiële situatie, een efficiënte bedrijfsvoering en tevreden medewerkers. Wij ondersteunen ondernemers in het doorvoeren van verbeteringen binnen de organisatie.

Contact met ons kan webbased, telefonisch of per mail. Onze helpdesk medewerkers staan voor u klaar.

https://www.cbbs.nl/