Aggiez.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Volg een shiatsu massage Haarlem

Een shiatsu massage Haarlem is een heerlijke manier om even te genieten en aandacht te geven aan het lichaam. Een shiatsu massage Haarlem kan zijn voor jezelf als ontspannen momentje maar kan ook zijn omdat je last heb van je spieren of een zere rug. Een shiatsu massage Haarlem zorgt er dan voor dat de spieren iets losser komen te zitten. Daarnaast is een shiatsu massage Haarlem ook gezond en goed is voor lichaam en geest.

Even helemaal weg

Zodra je binnenkomt in de salon merk je het meteen. Een ontspannen gevoel daalt over je heen. Een shiatsu massage Haarlem betekent namelijk even helemaal ontspannen en weg. De rustgevende en sfeervolle salon maakt al vanaf de binnenkomst mogelijk. Zo speelt er rustgevende muziek en hangt een heerlijke geur in de ruimte. Dit alles zorgt ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen tijdens de shiatsu massage Haarlem. Naast dat het voor jezelf goed is, krijgt ook je lichaam de kans om zich te ontspannen. Tijdens de shiatsu massage Haarlem krijgt je lichaam de gelegenheid te herstellen. Niet alleen jij maar ook je lichaam verlaat met een geluksgevoel de salon.

De stoelmassage

Dit is een meer eenvoudige en minder lang durende versie van de klassieke Shiatsu massage. Deze stoelmassage werkt preventief om vooral spanningsklachten als gevolg van stress of van een slechte werkhouding te voorkomen. Deze massage zorgt tijdens een behandeling van gemiddeld twintig minuten voor rust en ontspanning. Vooral dan van je nek, schouders, rug, hoofd, handen en armen. Tijdens de behandeling neem je aangekleed plaats in een speciaal voor deze massage ontworpen stoel. Die geeft alle ledematen maximale ondersteuning. Tijdens de stoelmassage oefent de therapeut druk uit op een reeks acupressuur punten die onze interne energiehuishouding verstoren. Verder mobiliseert hij ook onze spieren en gewrichten. Eventuele blokkades worden opgeheven en de doorbloeding gestimuleerd. De stoelmassage ontspant spieren, gewrichten en andere lichaamsdelen die sterk onderhevig zijn aan stress of een verkeerde werkhouding.