Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

Een karton figuur door de brievenbus

Missen jouw vrienden, familie of collega’s je ook zo? Er is nu een leuke manier om tijdens je afwezigheid toch aanwezig te kunnen zijn! Namelijk met een karton figuur door de brievenbus.

Een figuur van karton maken

Al helemaal in je hoofd wie jij een karton figuur wilt toesturen? Op internet kunnen deze heel gemakkelijk besteld worden. Upload een scherpe en volledige foto van jezelf, of misschien van iemand anders en laat hier een pop van drukken.

De karton figuren worden meestal geproduceerd uit reboard karton. Een stevig karton, samengesteld uit meerdere lagen honingraatstructuur. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw figuur de reis niet overleefd. Draag voor deze foto neutrale kleding zodat je de pop het hele jaar kunt laten staan. Er worden zelfs kartonnen kleding online besteld, zodat je de pop op het juiste moment kunt aankleden. Het is net zoals we vroeger waren met Barbie en Ken.

Kartonnen idool

De karton figuren zijn ook kant en klaar verkrijgbaar in de vorm van jouw idool. Denk bijvoorbeeld aan die Ariana Grande of Elvis Presley. Hoe leuk zou het zijn om een van hen in je woonkamer te kunnen zetten. Zet hun muziek op de achtergrond op via spotify en het is net alsof je bij een van concerten bent. Deze poppen zijn meestal al verkrijgbaar voor een paar tientjes. De kosten zitten hem vooral in het materiaal en de kleurenprint.

https://endlessbranding.com/kartonnen-pop/