Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

Vragen wat je waard bent

Hoe doe je dat toch… Je wilt je klanten tevreden houden, ze voorzien van de juiste producten of diensten en dan vragen zij ook nog eens een lage prijs. Soms is het niet mogelijk om iedereen tevreden te houden.

 

Gewerkte uren berekenen

De eerlijkste manier om je klanten te kunnen vragen wat je daadwerkelijk waard bent is door het bijhouden van gewerkte uren. Hiermee voorkom je eindeloze discussies achteraf. Om nu niet constant ieder minuutje te hoeven noteren in een notitie blokje of een excel lijst bij te houden is het handig gewerkte uren te berekenen middels een app. Die zijn er voldoende op de markt! Kijk bijvoorbeeld eens naar de diensten van keeping.

 

Juiste afspraken maken

Daarnaast is het belangrijk dat je de juiste afspraken maakt met je klanten. Als je vooraf precies afspreekt welk uurtarief jij hanteert kan het eigenlijk niet dat er iemand voor verassingen komt te staan.

 

Je uurtarief behalen

Je uurtarief verzin je natuurlijk niet zomaar. Hier zijn verschillende afspraken over gemaakt via de ondernemersbond. Zoek per sector uit welke prijzen realistisch zijn. Wanneer je voldoende onderzoek hebt gedaan kun je dit later ook heel gemakkelijk toelichten of beargumenteren in een gesprek.

 

En nu is het zaak om aan de slag te gaan! De juiste klanten te vinden, je product zoveel mogelijk te verspreiden in de wijde wereld

 

https://keeping.nl/gewerkte-uren-bijhouden-berekenen