Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

Verbeter je productie met simpele stappen

Veel verspilling en soms afwijkende productkwaliteit, weinig overzicht in het werk of Inefficiënte werkprocessen? Dit zijn dingen die je zeker niet wilt terug zien binnen je productieteam. Om ervoor te zorgen dat je bedrijf zo effectief mogelijk presteert hebben we hieronder een aantal verbeter opties voor je.

Begin bij het begin

Om de processen te kunnen veranderen is het belangrijk eerst inzicht te krijgen in de huidige werkprocessen. Hieronder een aantal vragen die je jezelf zou kunnen stellen

  • Wanneer zijn processen voor het laatst in kaart gebracht?
  • Zijn de productiedoelen duidelijk beschreven, veilig en haalbaar?
  • Beschikken je medewerkers over de juiste gereedschappen?
  • Kan je personeel hun persoonlijke vaardigheden optimaal inzetten?
  • Waar zitten eventuele moeilijkheden of pijnpunten?

 

Een opgeruimde werkplek

Wellicht presteert je zelf ook het beste op een goed georganiseerde werkplek. Dit geldt ook voor je medewerkers. Zorg ervoor dat onnodige items, papieren en ongebruikte gereedschappen verwijdert worden. Dit zorgt voor de beste werkresultaten en productieproces. Probeer ook voor een goed geplande werkplek te zorgen. Zorg ervoor dat medewerkers weten waar ze materialen of gereedschappen kunnen vinden en waar ze deze kunnen beheren.

Mobile inspections

Om het jezelf gemakkelijker te maken, raden we je aan om mobile inspections te gebruiken. Deze gebruiksvriendelijke mobile inspections app zorgt ervoor dat elke operator weet wat hij moet doen, hoe en wanneer. En dit met slechts een paar klikken in de app. Dit maakt hun werk gemakkelijker, gerichter en overzichtelijker!

Zorg voor geschoold personeel

Verbetering vereist ook een zekere mate van flexibiliteit, en vooral: nieuwe kennis. Met behulp van opleidingen kun je ook nieuwe medewerkers leren omgaan met bepaalde machines, installaties en productiemiddelen. Geef je medewerkers de ruimte om te leren. Hierdoor kan uiteindelijk de hele organisatie groeien.

https://ezfactory.nl/en/mobile-inspections-app/

Gerelateerde artikelen

De keuze tussen een HR-faculteit starten of een consultant huren

Kies bewust voor Presto Dimensions

Hulp krijgen bij een verpakking ontwerpen