Aggiez.nl
Image default
Verbouwen

Gezellige sfeer creëren met de Jungle Wandmat kunsthaag

Jungle Wandmat van kunststof zorgt direct bij binnenkomst voor positieve reacties. Groen maakt vrolijk en ontspant. Bovendien weinig tot geen onderhoud met een wandmat van kunststof, ideaal toch?

Een kunsthaag is al een tijdje in de markt. In het buitenland hebben ze deze allang ontdekt en is veel te zien in de horeca. Veel creativiteit wordt er toegepast in het interieur en op het buitenterras. 

Maar ook in winkels, etalages en openbare gelegenheden is de kunststof wandmat te zien.

Echt fraai, omdat deze matten onderhoudsarm zijn. Je hoeft ze geen water te geven, niet te snoeien en je hebt dan ook geen rommel.

Jungle Wandmat in het bedrijf

In het bedrijf ophangen bij de receptie zorgt voor een representatieve binnenkomst. Bezoekers zullen positief reageren en is een eyecatcher.

Werknemers voelen zch prettiger in een groene omgeving en zorgt voor minder ziekteverzuim. Daarnaast neemt het galm en andere nare bijgeluiden weg.

Ophangen in de vergader ruimte, bedrijfskantine, ontvangsthal is tevens een goed idee.

Als je wilt dat het bijna echt lijkt hang dan deze jungle wandmatten op en sta versteld over het resultaat.

Ze zijn eenvoudig aan elkaar te klikken en snel op te hangen aan de wand. Als je indruk wilt maken dan is dit een prachtige oplossing.

Wandmatten ideaal in het bedrijf

Kunsthaag.eu levert al jaren kunsthagen aan het bedrijfsleven en veel ondernemers hebben ze al ontdekt en hangen nu in de showroom of aan de wand.

Evenementen organisaties gebruiken ze eveneens, bij exposities en als decoratie op de stand staan een paar jungle matten echt verfrissend.

Kwaliteit en volle dekking

De matten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit en hebben een volle dekking. Dit houdt in dat de achtergrond niet te zien is. En zijn bedekt met fraaie kunststof jungle bladeren. Alles is bevestigd op een kunststof frame. 

Ze zijn dan ook eenvoudig in te korten met een scherp mes of schaar.

Dus naar elk gewenst oppervlak te maken.

Je eigen groene muur maken?

Bestel vandaag nog in onze webshop www.kunsthaag.eu en laat een indrukwekkende sfeer achter met je eigen jungle wand.

 

 

 

 

https://kunsthaag.eu/product-categorie/jungle-wandmat-kunsthaag/