Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

Festivalseizoen

In de maand april begint jaarlijks het festivalseizoen, er zijn in Nederland heel erg veel festivals met verschillende thema’s en verschillende soorten muziekgenres. Voor iedereen is dus wat wils, voor jong en oud!

 

Welke festivals zijn er in Nederland

Zoals eerder vermeld zijn er veel festivals in Nederland waaronder Concert at Sea. Dit is een van de weinige festivals die aan de minimaal honderd duizend bezoekers zit. De locatie is heel erg bepalend voor het festival en maakt zeker het plaatje compleet, het bevindt zich namelijk op een eiland in zee. Een ander groot festival in Nederland is Mysteryland, dit is een driedaags festival die jaarlijks ook honderd duizend bezoekers telt. Het festival beschikt over elf verschillende stages. Bij dit festival komt elk genre wel aanbod, het is dus voor iedereen geschikt! Ook heeft het festival een camping waarbij de gasten kunnen slapen!

 

Het ener grootste festival in Nederland is Pinkpop. Dit is een festival waarvan iedereen in Nederland wel van heeft gehoord. De organisatie heeft al 50 keer het festival mogen organiseren, ze beschikken ook altijd over een hele goede line-up. Vorig jaar trad Justin Bieber bijvoorbeeld op! Het festival vindt plaats in het zuiden, namelijk in Landgraaf.

 

Grootste festival van het land

Het grootste festival in Nederland is de Zwarte Cross, hier komen jaarlijks 220 duizend mensen over de vloer. Het Achterhoeks festival trekt heel erg veel bezoekers door het vele aanbod en de sfeer. Ook de artiesten zijn van een hoog niveau en je verveelt je nooit op dit festival. Er zijn natuurlijk bij elk festival wel een paar regels, je mag bijvoorbeeld nooit een tasje mee nemen dat groter is dan een A4 blaadje. Dus vraag je wel af ‘hoe groot is een A4 papier is’ voordat je gaat! Hoe groot is een A4 papier eigenlijk?

https://verpakgigant.nl/hoe-groot-is-een-a4-papier/