Aggiez.nl
Image default
Verbouwen

Glazen aluminium deuren creëren een trendy look

In deze tijd heb je vast gehoord van glazen aluminium deuren met zwarte omlijsting. Met deze aluminium deuren creëer je een ruimtelijk effect. Je profiteert nog van veel meer voordelen als het gaat om glazen aluminium deuren. Met deze deuren creëer je een stalen look, maar het materiaal is veel lichter. Dit betekent dat je je deur eenvoudig kan openen. Ook hebben de deur onderhoudsvrij karakter waardoor je er geen omkijken meer naar hebt. Ook zijn de deur een ideaal alternatief voor stalen deuren. Je bespaart namelijk hoge productie- en afwerkkosten en behoud de stalen industriële look. De aluminium deuren stel je geheel samen naar je eigen smaak. Wil je mee gaan met de trendy look? Of kies je voor een heerlijke felle kleur wat helemaal past bij jouw interieur.

Stalen taatsdeuren in elke kleur en structuur

Stalen taatsdeuren zijn niet alleen een praktische oplossing, ze zijn ook nog eens enorm exclusief en stijlvol. Bij IDA ontwerp je je stalen taatsdeuren geheel naar eigen wensen en behoeften. Daarnaast biedt deze specialist het ideale alternatief voor stalen taatsdeuren: aluminium. Zij werken alleen met dit licht materiaal. Je kiest uit een stalen taatsdeur met of zonder aanslag. Een deur met aanslag open je in één richting en een deur zonder aanslag in twee richtingen. Kies de vorm die het beste past bij jouw woning.

Stel je eigen deur gemakkelijk samen

Wanneer je een keus hebt gemaakt uit aluminium deuren, of een taatsdeur met of zonder aanslag, is het tijd om de moderne stalen deur verder samen te stellen. Kies de juiste kleur en structuur die bij jou past. Wil je een ruimtelijk effect creëren? Dan adviseert IDA om glaspartijen of onderverdelingen aan te schaffen. Omdat elke deur op maat wordt geproduceerd, is er geen vaste prijs. Wanneer je benieuwd bent naar meer informatie, de mogelijkheden of een kostenindicatie, bezoek je de website van deze specialist.