Aggiez.nl
Image default
Verbouwen

Kies voor een milieu- en arbeidsvriendelijke werkwijze door dakleien te leggen van deze aanbieder

Als dakdekker of projectontwikkelaar kiest u natuurlijk het liefst voor dakleien die zo arbeidsvriendelijk en snel mogelijk te leggen zijn. Door te kiezen voor een lichtgewicht daklei zorgt u voor zo min mogelijk belasting tijdens de werkzaamheden aan het dak. De Tapco Classic kunstleien van Ikking Group wegen slechts 0,65 gram en zijn eenvoudig te monteren met een hamer of spijkerpistool. Bovendien is deze lei vrij van gevaarlijk kwartstof. Met de producten van deze aanbieder zorgt u daarom voor een veilige werkomgeving. Wilt u meer weten over de voordelen die deze kunstleien u bieden? Lees dan verder!

Deze kunstleien zijn bijna niet te onderscheiden van authentiek leisteen

Al vele jaren zorgt Ikking Group voor een aanbod aan dakleien dat naast arbeidsvriendelijk ook duurzaam is. Zo zijn de Tapco Classic kunstleien gemaakt van een mengsel van kalksteen en polypropyleen. Dit zorgt ervoor dat de lei recyclebaar is na zijn levensduur. Bovendien gaan de leien ontzettend lang mee en zijn ze bijna niet te onderscheiden van authentiek leisteen. Op de website van deze aanbieder vindt u een groot assortiment aan kleursamenstellingen, structuren en stijlen. Zo bent u er zeker van dat u de juiste leien vindt voor het betreffende pand. Kiest u ervoor om dakleien te (laten) leggen van Tapco Classic? Dan profiteert u bovendien van jarenlange garantie, klasse vier hagelinslag-classificatie en klasse A-brandpreventie. Kortom, een dak dat optimale bescherming biedt!

Creëer een prachtig dak met de kunstleien van deze specialist

Gaat of laat u dakleien leggen en wilt u daarvoor de milieuvriendelijke kunstleien van deze aanbieder gebruiken? Neem dan contact op met deze specialist zodat de medewerkers u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Dit kan telefonisch, via e-mail of via het contactformulier op de website. Zo creëert u snel een prachtig dak met producten die weerbestendig, duurzaam en ook nog eens onbreekbaar zijn.

https://ikking.com/