Aggiez.nl
Image default
Vakantie

Lekker ontspannen op een camping in Duitsland

In Duitsland is het goed vakantie vieren. Omdat het land zo uitgestrekt is, zijn er nog echt mooie plekken te vinden waar de natuur nog echt natuur kan zijn. Neem het Harzgebergte, dit middelgebergte ligt praktisch in het midden van Duitsland. Sla hier je kamp op en ga lekker wandelen. Wie weet durf je de uitdaging aan de hoogste berg te beklimmen. Met 1142 staat de Brocken garant voor een prachtig uitzicht.

Dichter bij huis, in het westen van Duitsland zijn in Noordrijn-Westfalen en Nedersaksen prachtige campings te vinden. Het zal je verrassen hoe snel je in de vakantiestemming komt. Zodra je de grens oversteekt ziet alles er zo anders uit dat je het gevoel hebt in een andere wereld terechtgekomen te zijn.

Kamperen? Dan wel in weelde

Een camping in Duitsland boeken is een goed idee. Alleen op de camping kun je de echte vrijheid ervaren. De frisse lucht, de fluitende vogeltjes. Er is iets met het slapen in een tent waar je dieper door kunt ontspannen. Daar kan geen hotel of B&B tegenop. En ,niet onbelangrijk, een camping is ook stukken goedkoper dan een ander soort accommodatie.

Bijzonder is dat je in de camping in Duitsland wel kunt genieten van alle luxe die je van een hotel zou verwachten. Was het twintig jaar geleden geweldig dat de lokale bakker broodjes kwam brengen, tegenwoordig is kamperen een stuk luxer. Op www.glampings.nl tref je een overzicht met campings die het neusje van de zalm vertegenwoordigen.

Kies een camping uit ons overzicht en je vakantiegevoel is gegarandeerd. Je boekt namelijk niet alleen een staplaats, maar een volledig ingerichte kampeeraccommodatie. In het meest eenvoudige geval heb je een ruime en volledig ingerichte safaritent, maar je kunt ook kiezen uit een lodge of tiny house.

Liever een wat aparte accommodatie? Boek een tipi of pipowagen op camping Gieselwelder (nabij Kassel) een snooze pod op Uhlenköper-Camp Uelzen in Nedersaksen of een echte boomhut (zoals op Familiepark Sottrum in Nedersaksen).

Boek direct

Je ziet, kamperen in Duitsland is de afgelopen jaren een stuk luxer geworden. En: we mogen weer! Ga daarom direct naar glampings.com en boek direct je verblijf op een luxe camping in Duitsland!