Aggiez.nl
Image default
Vakantie

Ontdek de veelzijdigheid tijdens een rondreis door Namibië

Als u een rondreis door Namibië maakt, zult u direct merken dat het land veel meer is dan een grote woestijn. Tijdens uw reis in een 4×4 huurauto verandert het landschap ieder uur. Bezoek het adembenemende Etosha wildpark waar u tal van wilde dieren spot, geniet van de schitterende Epupa watervallen en ontdek de ruige Sossusvallei. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de lokale bevolking te ontmoeten. Wissel eeuwenoude culturen af met natuurwonderen en mis geen enkel hoogtepunt als u uw rondreis door Namibië boekt via Oryx Travel. Deze specialist in reizen naar Afrika maakt het zelfs mogelijk om een reis door Namibië te combineren met een andere Afrikaanse landen.

Uw rondreis door Namibië wordt tot in de puntjes verzorgd

Staan er bepaalde plekken in Namibië op uw bucketlist? Uit hoeveel mensen bestaat uw gezelschap? Overnacht u het liefst in luxe lodges of basic hotels? Wilt u uw rondreis combineren met een reis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Het zijn slechts een aantal vragen die Oryx Travel u stelt als u hier een reis boekt. Uw reis wordt namelijk aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring tot in de puntjes samengesteld. Dit zorgt ervoor dat u een reis door Afrika maakt precies zoals u het voor ogen heeft.

Combineer een rondreis door Namibië met een reis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

Als u een lange vakantie heeft gepland en overweegt een rondreis door Afrika te maken, is het een optie om twee landen te combineren. Denk er dan zeker eens over na om een rondreis door Namibië te combineren met een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika. Door deze twee landen te combineren, ervaart u het échte Afrika. U maakt kennis met verschillende culturen, u spot de ‘Big Five en tal van andere wilde dieren en u geniet van indrukwekkende natuurlandschappen. Neem gerust eens contact op met Oryx Travel om de mogelijkheden van een reis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een ander Afrikaans land.