Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

Reddende engelen bij tentamentraining van Scriptium

 

Tentamentraining

Oké, ik heb dus een tentamentraining gevolgd en ik wil even vertellen hoe dat ging en wat ik ervan vond. Want ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat ik ooit een tentamentraining zou volgen en dat ik er ook nog zoveel aan zou hebben. Vorig schooljaar moest ik mijn BSA halen en daarvoor moest ik per se een herkansing met een voldoende halen. Ik zeg het maar eerlijk, het was een rotvak. Maar goed, het maakt niet uit wat je van het vak vindt, je moet het toch halen. Ik had voor de eerste kans al zoveel geleerd en er zoveel tijd en energie in gestoken dat ik van gekkigheid niet meer wist wat ik nu voor de herkansing anders moest doen. Toen vond ik Scriptium.

 

Scriptium

Een vriendin van me heeft ooit iets laten nakijken bij Scriptium. Zij vertelde me dat dezelfde experts en specialisten nu ook tentamentraining geven via de website. Ik besloot de website te bezoeken. Via het keuzemenu bleek dat ze een training aanboden precies voor dat verschrikkelijke tentamen dat ik moest maken, en ik was niet de enige student die er moeite mee bleek te hebben. Het was sowieso al fijn om te zien dat dit tentamen blijkbaar voor meer mensen een struikelblok was. Ik schreef me in voor een privétraining, want wat had ik eigenlijk te verliezen? Scriptium bood ook nog veel andere diensten aan zoals scriptiehulp.

Digitale tentamentraining

Nou, ik was er helemaal gelukkig mee. Ik had met de trainer afgesproken om 18:00 op een vrijdagavond. Het tentamen zou die maandag daarop zijn. Ik was zo zenuwachtig want dit was m’n laatste redmiddel. Als deze training niet zou helpen, wist ik niet hoe ik anders op tijd klaargestoomd zou zijn voor de herkansing. Samen met de trainer nam ik de stof door. Hij vertelde me precies wat belangrijk was voor het tentamen en zo werd langzaam duidelijk waarom ik de eerste kans niet gehaald had. We oefenden met oefenvragen en warempel, na de training voelde ik me een stuk zekerder. Op zaterdag hadden we nog een tweede sessie en toen was ik er klaar voor. Ik haalde de herkansing met een 6,8!

 

https://www.scriptium.nl/