Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

Ruim assortiment van tochtstrips voor jou

In ons assortiment vindt u verschillende soorten bijzondere tochtstrips; in verschillenden uitvoeringen, types, lengtes, kleuren en merken. Verder hebben we in ons assortiment tochtstrips met en zonder borstels. Een tochtstrip kunt u zelf, zonder veel moeite aanbrengen aan uw deuren en ramen om de kou buiten uw huis te houden. Ze worden tussen de deuren en deurkozijnen of tussen de ramen en raamkozijnen geplaatst. De strips kunnen voor zowel binnen- als buitendeuren gebruikt worden. Weet u dat u met het aanbrengen van tochtstrips kunt besparen op uw energiekosten? Tochtstrips zorgen ervoor dat er geen tocht in uw woning komt en dat de warmte die binnen wordt gestookt, niet wordt gevreten door het tocht.

Bespaar op energiekosten met tochtstrips

Wilt u dat het in uw huis of kantoorruimte altijd lekker warm blijft en de kou of buiten blijft, dan zijn onze tochtstrips een perfecte oplossing voor u. Tochtstrips zijn de investering waard. De diverse smalle openingen bij de deuren en ramen zorgen ervoor dat koude lucht uw huis binnenkomt. Deze lucht kan moeilijk weggewerkt worden door de verwarming van uw woning of kantoorruimte. Wanneer u deze smalle openingen opvult met tochtstrips, zult u merken dat er helemaal geen koude lucht meer in uw huis komt. De verwarming hoeft dus niet meer hoger, wat directe gevolgen heeft op uw energierekening. 

Houd koude lucht buiten met tochtstrips

Los van het voordeel dat de temperatuur in uw woning of kantoorruimte een stuk constanter blijft, brengen tochtstrips ook andere voordelen met zich mee. Doordat tochtstrips tot aan de grond komen, kunnen er ook geen kleine beestjes en insecten meer naar binnen komen. Uw huis zal ook minder stoffig zijn. Tochtstrips zijn in verschillende uitvoeringen en materialen te verkrijgen; van rubber tot aluminium. Wilt u weten welke strip u het beste kunt gebruiken? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Met de juiste tochtstrips houdt u het koude lucht altijd buiten.