Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

Voordelen en nadelen van Dell laptops

Overweeg je om een nieuwe laptop van het merk DELL te bestellen of een refubished DELL laptop te kopen? Dan kan dit artikel je wellicht helpen met het maken van de juiste aankoop.

 

1. Ontwerp

Esthetiek is de belangrijkste factor in het succes en de populariteit en het succes van het product. Dell-laptopontwerp is heel eenvoudig en van de volgende generatie. Dell biedt een verscheidenheid aan modellen met verschillende functies, zoals edge-to-edge display, verbeterde display met achtergrondverlichting. Dell heeft het dunste en meest aantrekkelijke ontwerp op de markt. De XPS-modellen zijn esthetisch aantrekkelijk. De XPS 13 is een van de dunste en lichtste laptops op de markt. De 13 inch-versie van de laptop is nog lichter dan Apple’s MacBook Air. Als het op design aankomt, biedt Dell zijn concurrenten een zware concurrentie aan.“

2 Budget

Dell laptops staan ​​vooral bekend om hun betaalbare prijzen. Ze hebben laptops in verschillende prijsklassen, van premium zakelijke laptops tot budget Inspiron-series en meer. Ze passen gemakkelijk in de zak van de gebruiker. Dell-laptops hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding als we de kwaliteiten analyseren. Dell heeft een model in bijna elke prijsklasse om klanten tevreden te stellen. In dezelfde prijsklasse biedt Dell betere producten dan andere concurrenten op de markt.

3. Technische ondersteuning

De technische en klantondersteuning van Dell wordt zeer geprezen en gewaardeerd door gebruikers over de hele wereld. Technische ondersteuning is net zo belangrijk als andere factoren zoals ontwerp, duurzaamheid en prijs. Als u een probleem heeft met een Dell-laptop, kunt u telefonisch of via livechat contact opnemen met het bedrijf en zal een vertegenwoordiger u helpen.
De technische ondersteuning van Dell bevindt zich wereldwijd en is 2
uur per dag beschikbaar. Live technische ondersteuningsexperts staan ​​klaar om de gebruiker te helpen met elk probleem waarmee Dell-laptops worden geconfronteerd. Dell biedt on-site service voor sommige van zijn producten, zoals Alienware-laptops.

4. Laptops op maat

Dell-laptops worden aangepast aan de eisen van de klant. Als het gaat om het vinden van de juiste balans tussen instellingen, zijn Dell-laptops hun concurrenten een stap voor. De balans tussen instellingen helpt de gebruiker om de laptop soepel te blijven gebruiken.
Iedereen kan zijn eigen laptop bouwen, wat betekent dat je hem kunt aanpassen aan je behoeften door een optionele processor, geheugen, harde schijf, beeldscherm en meer te kiezen.

5. Garantie

Dell biedt standaard één jaar garantie op al zijn laptops. U kunt uw Dell-garantie verlengen tot vijf jaar vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum tegen een vaste prijs. Dell dekt de retour- en verzendkosten voor al zijn modellen, ongeacht de waarde. Zelfs het upgraden van de laptop maakt de garantie niet ongeldig.

6. Verbeterde beveiliging

Dell biedt de veiligste laptops met geavanceerde beveiligingsoplossingen, waaronder verbeterde codering, geavanceerde authenticatie en verbeterde malwaredetectie. Deze beveiligingsmaatregelen zijn ontworpen om gebruikersgegevens te beschermen door middel van gecentraliseerd beheer.

7. Innovatie

Dell wordt beschouwd als het laptopmerk van de toekomst en tilt zijn producten voortdurend naar een hoger niveau. Dell is voortdurend bezig met het bijwerken van technologie en het produceren van kwaliteitsproducten voor zijn klanten.
Hun assortiment laptops is moeilijk te tellen en de meeste van hun laptops hebben de nieuwste functies, waaronder aanraakschermen, toetsenborden met achtergrondverlichting, krachtige processors en batterijen die lang meegaan. De XPS 13 is het ultieme voorbeeld van innovatie, de dunste en lichtste laptop van het bedrijf.

Nadelen van het kopen van Dell laptops

1. Bouwkwaliteit

Niet alle, maar sommige Dell laptops hebben een slechte bouwkwaliteit. High-end of dure laptops hebben een uitstekende bouwkwaliteit, maar bouwkwaliteit hangt af van de prijs. Plastic notebooks
zijn inferieur in kwaliteit aan de metalen behuizing, die esthetisch aantrekkelijker is en ook van hoge kwaliteit. Sommige laptops hebben een gedurfd ontwerp dat esthetisch aantrekkelijk is. Je moet voorzichtig zijn bij het gebruik vanwege de slechte bouwkwaliteit.

2.Scherm

Lang op het computerscherm zitten vertraagt ​​het zicht. Niet alle laptops hebben geavanceerde beeldschermen, alleen de duurdere hebben geavanceerde beeldschermen. Goedkopere laptops hebben schermen die geen oogbeschermende coating hebben en meer blauw licht uitstralen.
RGB-verhouding, helderheidsniveau en contrastverhouding zijn de factoren die de kwaliteit van het scherm bepalen. Een beter schermpaneel heeft een hogere prijs, wat een veilig en comfortabel paneel is om langdurig te lezen.

3. Zwaarder dan andere laptops

Het is waar dat Dell een reeks dunne en lichte laptops aanbiedt, maar het is ook waar dat Dell-laptops de zwaarste andere laptops op de markt zijn. Over het algemeen zijn gaming-laptops het zwaarst. Over het algemeen kan het dragen van een zware laptop de hele dag druk uitoefenen op uw schouders, armen en rug. XPS is zeer concurrerend in gewicht voor zijn grootte.

Conclusie Dell laptops

We kennen allemaal Dell-laptops vanwege hun snelle prestaties, geweldige schermen en prachtig design. Ondanks hun tekortkomingen zijn Dell-laptops krachtige laptops. Dell-laptops zijn absoluut de beste als het gaat om het bedienen van klanten met laptops binnen het bereik van betaalbare middelen.
Dell is een topmerk voor Windows-laptops voor ondersteuning, professioneel ontwerp, eerlijke prijzen en duurzaamheid. Dus als u op zoek bent naar de beste combinatie van prestaties, bruikbaarheid en esthetiek, kan Dell een goede keuze voor u zijn.