Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

Hier moet u op letten bij het bezichtigen van een huis

Scrollen door alle pagina’s van Funda is leuk, maar het daadwerkelijk bezichtigen van huizen is nog veel leuker. Door de overspannen woningmarkt kunt u echter het gevoel krijgen dat u maar weinig tijd heeft om een goede beslissing te maken. Het maken van die beslissing blijft lastig. Er zijn een aantal dingen waar u op kunt letten bij het bezichtigen van een huis.

Weet waar u naar zoekt

Voordat u een huis gaat bezichtigen is het belangrijk dat u uw eisen helder heeft. Schrijf op aan welke eisen uw (nieuwe) huis moet voldoen. Belangrijk is dat u niet van deze eisen afwijkt. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een huis met drie slaapkamers kunt u een huis met twee slaapkamers wel gaan bezichtigen. Blijkt op de bezichtiging dat het niet mogelijk is om een derde slaapkamer te creëren, dan valt het huis af. De eisen die u vooraf opstelt helpen u bij het maken van moeilijke beslissingen. Op deze manier koopt u straks het huis van uw dromen.

Bouwkundige keuring

Denkt u het huis van uw dromen te hebben gevonden? Laat dan een bouwkundige keuring doen. Wanneer u een koopcontract tekent kunt u een bouwkundige keuring laten opnemen in de ontbindende voorwaarden. Nu de woningmarkt erg overspannen is kan het zijn dat het eisen van een bouwkundige keuring ervoor zorgt dat uw bod wordt afgeslagen. Het is echter erg belangrijk om te weten wat de staat van het huis is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u de sleutel krijgt.

Huis te koop Valkenburg

Wanneer u een huis gaat kopen kunt u gebruik maken van een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar kan u helpen wanneer u een bod wil uitbrengen op een huis te koop in Valkenburg. Is uw eigen huis te koop in Valkenburg? Ook dan is het verstandig een makelaar in te schakelen. Zij zorgen ervoor dat u uw huis verkoopt tegen de beste prijs en voorwaarden.

 

https://www.boon-heuvelland.nl/makelaar-valkenburg/