Aggiez.nl
Image default
Bedrijven

Sintrex: betrouwbare douane expediteur met veel ervaring

De internationalisering in de wereld neemt toe. Sintrex biedt internationaal transport naar landen binnen en buiten Europa en laat dit zo soepel mogelijk plaatsvinden. Dit bedrijf is gespecialiseerd in transport naar Duitsland, Frankrijk en Rusland, maar verzorgt ook transport naar andere landen binnen en buiten de EU. Al meer dan dertig jaar heeft Sintrex als douane expediteur ervaring met het opstellen van de juiste documenten en het afhandelen van douaneformaliteiten. Zo gaat uw zending zonder vertraging van A naar B.

Douane expediteur die het gehele transport regelt

Sintrex De Poppe is de naam van de hoofdvestiging in Nederland, daarnaast heeft deze onderneming ook kantoren in Duitsland, Letland en Rusland. De diensten omvatten het volledige transport, zoals douane-advies, import, export en beveiligde opslag. Dit transportbedrijf staat voor veilig en betrouwbaar transport en geconditioneerd vervoer over de hele wereld. Sintrex regelt als douane expediteur alle douanezaken en helpt u met importformulieren, vergunningen en verzekeringen. De opslag van de lading vindt plaats in een veilige opslagplaats.

Onafhankelijk internationaal transportbedrijf

Uw wensen en behoeften staan centraal bij Sintrex De Poppe. Als internationaal transportbedrijf dat is opgericht in 1989 heeft Sintrex inmiddels de nodige kennis en ervaring en een uitstekende naam binnen de branche. Dit alles-in-één transportbedrijf biedt een volledige ontzorging rond transport, douanezaken en opslag ten dienste van distributie. Sintrex regelt alles wat met logistiek te maken heeft, van spoedtransport tot het rondmaken van de douanedocumenten.

Kiest u graag voor kwaliteit? Sintrex de Poppe is een douane expediteur die persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan. Het team luistert goed naar wat u nodig heeft en biedt u een flexibele, creatieve dienstverlening, die optimaal is afgestemd op uw behoeften. Dankzij de nauwkeurige werkwijze kunt u rekenen op een transport zonder oponthoud!

https://www.sintrex.nl/