Aggiez.nl
Image default
Vervoer en transport

Tips voor een perfecte bedrijfsverhuizing in Amsterdam

De perfecte bedrijfsverhuizing in Amsterdam regelt u door alles perfect tot in de details na te regelen. Dit is bijna onmogelijk, maar toch komt het altijd erg dichtbij. Het wordt pas perfect als u het zonder gedoe, stress en extra kosten kunt voltooien. Tips zijn altijd welkom, lees vooral door voor de beste bedrijfsverhuizing tips!

Communicatie met het personeel

Communicatie is van uiterst belang tijdens en voorafgaand van de verhuizing. U moet goed communiceren met de werknemers, want als zij van niets weten is dat ook niet handig. U kunt uw personeel inlichten via een bijeenkomst, nieuwsbrief of een e-mail. Zolang u uw personeel maar inlicht, zo kan ieder een steentje bijdragen.

Bedrijfspand schoon achterlaten

Opruimen is ook een groot deel van de bedrijfsverhuizing. Toen u introk in uw vorige/huidige bedrijfspand was deze ook schoon. Een verhuurder verwacht ook van u dat het pand schoon wordt achtergelaten, zodat de volgende er gemakkelijk in kunnen. Ook moet u zorgen dat de volgende huurders niet bij uw informatie kunnen, ruim daarom alles goed op en check het pand op achtergebleven papieren. 

Het regelen van vervoer

Voor een succesvolle bedrijfsverhuizing moet u het vervoer van alle meubels goed geregeld hebben. Wanneer er een miscommunicatie voordoet, is dit voor beide partijen of voor u niet handig. Loop dan een week van tevoren ook even alle afspraken na die u heeft gemaakt met het verhuisbedrijf. Zo voorkomt u verrassingen op de verhuisdag. Gaat u uw bedrijf verhuizen in Amsterdam? Hebo verhuizingen doet dit met alle liefde voor u, u kunt telefonisch contact opnemen via de website van Heboverhuizingen.

Het nieuwe pand

U kunt vooraf het nieuwe bedrijfspand in orde maken. Zo kunt u ervoor zorgen dat er al WIFI geïnstalleerd is, dat er gebeld kan worden via vaste telefoons enzovoort. Zo kunt u er ook voor zorgen dat alle sanitaire voorzieningen goed zijn, tevens ook schoon. U kunt vooraf ook de kantine inrichten of klaarmaken, zodat er eventueel eten klaargemaakt kan worden. Het allerbelangrijkste is het leggen van de vloer en het schilderwerk. Zorg er absoluut voor dat dit gedaan is voordat u het bedrijfspand gaat betreden met uw bureaus.

Kortom is het uiterst verstandig om deze 4 tips gedaan te hebben voordat u het nieuwe pand intreedt. Licht uw personeel in over de verhuizing, neem vooraf contact op met een verhuisbedrijf, zorg ervoor dat uw oude/huidige pand goed opgeruimd is en als laatst maak vooraf het nieuwe pand gereed.

https://heboverhuizingen.nl/bedrijfsverhuizing-amsterdam/