Aggiez.nl
Image default
Zorg

Zorgverzekering fysiotherapie 2019

Maak je regelmatig gebruik van fysiotherapie? Dan weet je waarschijnlijk wel dat deze behandelingen in de meeste gevallen niet vergoed worden vanuit de basisverzekering. Met een basisverzekering krijg je alleen fysiotherapie vergoed als je jonger bent dan 18, of als je een specifieke aandoening hebt. In andere gevallen kun je ervoor kiezen om een aanvullende zorgverzekering voor fysiotherapie in 2019 af te sluiten. ZorgDirect biedt verschillende aanvullende verzekeringen die elk een bepaald aantal fysiotherapie behandelingen vergoeden. Je kunt dus het beste een inschatting maken van het aantal behandelingen dat je denkt nodig te hebben. Aan de hand daarvan kun je dan een aanvullende verzekering afsluiten.

Losse tandartsverzekering afsluiten

Ook voor tandartsbezoeken geldt dat deze niet vergoed worden vanuit de basisverzekering, behalve wanneer je jonger dan 18 bent. Als je 18 bent geworden, kun je ervoor kiezen om een losse tandartsverzekering af te sluiten. Hiermee wordt een groot deel van de kosten vergoed bij een bezoek aan de tandarts. ZorgDirect biedt drie verschillende tandartsverzekeringen die tot een bepaald bedrag per jaar vergoeden. Aan de hand van de kosten die je jaarlijks maakt bij de tandarts, kun je dus een losse tandartsverzekering afsluiten die bij jou past.

ZorgDirect voordelen

ZorgDirect biedt een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen en losse tandartsverzekeringen, zodat jij je zorgverzekering op maat kunt samenstellen. Maar dat is niet het enige wat we voor je kunnen betekenen. Bij ZorgDirect vinden we het belangrijk dat jij altijd kunt werken aan je gezondheid. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je te blijven ontwikkelen op mentaal en fysiek vlak. Bekijk ook eens de informatieve blogs op onze site, boordevol handige tips!

 

https://www.zorgdirect.nl/